Tips till Sean Banan

Det är synd om Sean Banan. Inte för att han heter Sean Banan. För han heter inte det på riktigt, han heter Sina Samadi läste jag i Aftonbladet. Nej det är synd om honom för att han har problem att träffa tjejer. Han vill träffa en tjej och skaffa barn, men tjejer tar inte honom på allvar. Tjejer bara fiser och petar sig i näsan när han vill tala äktenskap.

Det här tycker jag är tråkigt. Jag vill gärna hjälpa honom. Så jag har gjort en liten lista med saker som ska hjälpa honom när han letar efter den rätta.

– Sluta kalla dig för Banan. Ingen tjej vill heta Banan i efternamn.

– Sluta bära jätteblöja. Tjejer vill inte skaffa barn med någon som springer omkring i en jätteblöja. Man får alldeles nog av blöjor när man har barn, utan att pappan också ska ha blöjor.

– Sluta kasta i dig råa vitlöksklyftor. Tjejer tycker inte att det luktar gott. Dessutom är det helt omotiverat. Vitlök sägs hjälpa mot förkylning, men inte ens kvällspressen påstår att det hjälper mot utbrändhet.

– Sluta spela X-box. Ingen tjej vill ha TVÅ barn som ignorerar en när man säger “stäng av den där nu”.

Sådärja. Nu slipper Sean Banan skriva brev till Aftonbladets ‘Fråga Marlena/Linn/Eva’ och betala Plus-avgiften för att läsa svaret på hur han ska få en tjej.

One thought on “Tips till Sean Banan”

  1. Han skulle kanske kunna kontakta Markolio? Den karl har ju lite samma stil men lyckades få tag på en tjej…
    Jag kan tänka mig tipsen. Sök upp en tjej som har haft en tuff uppväxt. Som skriker efter uppmärksamhet. Som är desperat nog att ta vad som helst…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *