Engelska skatteverket

Om jag skulle berätta för er vad jag har gjort idag skulle det involvera blanketter som engelska skatteverket vill att jag skulle skicka in. Vilket betyder att jag har fått gräva i papper som är så gamla att man nästan måste ha tygvantar på sig när man tar i dem. Jo mina papper är av klent virke så de blir sköra på två-tre år. Dessutom har de inte riktigt fattat att jag flyttade för nästan två år sedan och de tjatar och vill ha skatt för 2012. Jag satte aldrig ens min fot i England under 2012, än mindre jobbade jag där så vi har en liten disagreement på den punkten.

Kan det bli tråkigare? Gamla papper och skatteverk. Nä, det kan inte det. Saker som involverar skatteverk och blanketter brukar vara tråkiga. Så vi bloggar inte om det.

Förutom att jag ska säga en sista sak. Om de inte fattar att jag inte är skatteskriven hos dem längre nu, och jag hör av dem igen om att jag ska betala något som jag inte ska betala, så kommer jag att lägga mig mer på golvet och skrika och sparka med bena som en två-åring gör när man ber dem ta på sig vinteroverallen.

Jag kommer att sparka så hårt och skrika så högt att grannen under oss tar fram en käpp och knackar i taket. Det vill inte säga lite kan jag berätta. För hon knackar aldrig i taket trots att gullefjunet studsar mellan väggar och kastar gunghästar i golvet på nästintill daglig basis. Grannen är helt enkelt tolerant. Men någon gång kommer väl droppen som får bägaren att rinna över för henne också. Det vore verkligen otur om det var jag som blev den droppen, istället för den person som terroriserar henne dagligdags.

Jag har inget viktigt att säga idag. Jag ville bara skriva av mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *