Tror dom att jag är dum eller vad?

Jag är inte helt nöjd med plattformen där butiken ligger. Den strular stup i kvarten. Förhoppningsvis märker aldrig ni det eftersom det är i administrationssidorna det strular.

Jag skickade ett email till deras support och förklarade att jag lagt upp en rea och när man tittade på produktsidan så ser man både det ordinarie och det nedsatta priset, men på kategorisidan ser man bara det ordinarie priset. Vilket ger intrycket av att det inte alls är rea. Så vill jag inte ha det.

Ni vet när man jobbar på ett företag som har en IT-avdelning, eller om man ringer sin internetleverantör, och man ringer dem för att säga att man har nått fel på datorn? Då svarar de alltid “har du startat om datorn?”. Lösningen på allt. Som om man var nått sorts pucko som inte redan testat detta 7 gånger innan man ringer.

Så gör dom hos min butiksleverantör. Jag fick ett svar tillbaka där de svarade “du har förmodligen ett cache-problem. Testa gärna att tömma din cache och se om det ser rätt ut för dig sen. Så här gör du det”. Jag har inget cache-problem! Jag hade sparat, och sparat om och sparat om och tömt cachet och startat om datorn och provat alla andra browsers och att gå in på en annan dator INNAN jag emailade dem.

Sen skrev de så här “När jag besöker den kategorin i din butik så ser jag rea- och ordinariepris. Jag bifogar en bild på hur det ser ut för mig.”

NU ja! Efter ni har fixat problemet. Tror dom inte att jag fattar att de fixade problemet först? Att han svarar i e-mailet att det aldrig var något fel för att det ser rätt ut för honom irriterar mig. Det var fel innan jag e-mailade och nu är det rätt. Jag har inte gjort något däremellan (jag har inte tömt det tomma cache-minnet) så alltså har de gjort något för att fixa det hela.

Fast nu har jag lagt till fler rea-produkter och nu har jag samma fel igen. Medan jag går in och tömmer cache-minnet innan jag ringer supporten kan ni ju gå hit och kolla vad jag menar.

Det blir ingen Dagens Outfit idag förresten. Jag känner mig inte inspirerad. Kanske imorgon. Jag hittar på något annat vardagligt till vardagsveckan istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *