Tror ni att det var Stig?

Häromdagen när jag skrev om att Katrin rostade müsli hemma i sitt kök fick jag en kommentar från en Stig. Han frågade om jag visste vart man kunde anmäla hemmarostningen.

Jag har inte kunnat motstå att följa Katrins blogg den senaste veckan. Hon skriver så intressanta inlägg just nu om hur framgångsrik hon är.

Igår skrev hon att hon lagt ut müslirostandet på ett bageri och att livsmedelsverket skulle komma och hälsa på henne. Jag tror att hon menar i henne och Bingos kök, inte på bageriet.

Tror ni att det var Stig som ringde livsmedelsverket? Det känns som att han allvarligt ville ha svar på sin fråga, men jag är ingen expert på området så jag kunde inte hjälpa honom. Han kanske frågade någon annan som visste sedan, han verkar vara en beslutsam typ.

Man skulle nästan kunna säga att jag har gjort en samhällsinsats och räddat konsumenter från hemmarostad müsli genom att uppmärksamma Stig på detta, och nu ska livsmedelsverket kolla hygienen i Katrin och Bingos kök.

Kom nu inte och säg att det kan vara tusentals människor som kan ha läst om hemmarostningen på Katrins blogg och reagerat, och att det var någon av dem som ringde livsmedelsverket. Låt mig få känna mig lite viktig och tro att det var Stig va?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *