Twitter-lösning

Det har gått väldigt dåligt för mig att samla följare på Twitter. Det kan i och för sig bero på att jag aldrig Twittrar. Men ändå. Det är tråkigt att ingen vill följa mig. Det får mig att känna mig opopulär. Alla vet att det är viktigt att ha många följare.

Ikväll läste jag ett tips om hur man kan få fler följare på Twitter. Man kan skilja sig och säga att man inte tänker kommentera ytterligare. Sedan berättar man på Twitter att man ska åka på mini-semester (också känt som en “myshelg”) tillsammans. När folk frågar om skilsmässan svarar man “Ni får följa oss på Twitter”. Så får man en massa följare.

Den enda biten jag inte riktigt förstått med den här planen är vad man ska berätta om skilsmässan för sina följare på Twitter efter skilsmässan? Har Läckberg och Melin låtsas-skilt sig för att göra en följetong av det på Twitter och samla följare? Ska de återförenas?

Ni kan ju följa mig på Twitter under min och makens låtsas-separation medan vi letar bostad i Stockholm. Fast det har ni inget för förstås. För att jag ska börja Twittra just nu är helt otänkbart. Allt jag kommer att ha att säga om den ofrivilliga separationen från familjen och bostadssökandet och tunnelbaneåkandet kommer att vara alltför långt för att få in på 140 tecken. När jag är frustrerad behöver jag betydligt mer än 140 tecken för att skriva av mig. Ni får helt enkelt lov att komma hit för att kolla om jag har orkat och hittat tiden att beklaga mig. Om ni inte hör av mig här ligger jag på soffan och gapar av utmattning. På Twitter hittar ni inte mig under denna turbulenta separationstid.

One thought on “Twitter-lösning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *