Vad har jag nu gjort?!

Kolla vad jag har köpt.

Soap making kitNi ser helt rätt. Det är ett tvål-görar-paket. “Det här ser kul ut” tänkte jag också köpte jag det.

Jag tänkte uppenbarligen inte klart. Jag var trött, jag hade haft en jobbig morgon vill jag säga till mitt försvar. Jag kan slå vad om att det jag utsattes för i morse används som tortyrmetod på Guantanamo Bay. En unge som ylar i ena örat och en man som pladdrar om sina “sjukdomar” i andra örat skulle kunna knäcka vilken härdad terrorist som helst.

Det står klart och tydligt på förpackningen “Instructions inside”. Om jag hade varit vid mina sinnes fulla bruk skulle jag ha fattat att det är något lurt när de gömmer instruktionerna inuti lådan.

När jag öppnade förpackningen och såg vad som låg i den tordes jag inte läsa instruktionerna. Jag känner på mig att jag kommer att ångra det här inköpet.

 

One thought on “Vad har jag nu gjort?!”

  1. Jag tyckte jag fick till min kommentar så bra på instagram så jag återanvänder den här…
    S(j)åpa dig inte!
    Hahaha, lika roligt varje gång…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *