Kycklingpizza

Det var ju det jag sa. Fler saker kunde gå fel idag. 45-60 minuters väntetid stod det på web-sidan. Pizzan kom efter 90 minuter.

En Capricciosa och en KYCKLINGpizza. Tur att jag köpte två liksom! Jag hade inte tänkt mig någon kycklingpizza. Jag har ett mycket reserverat förhållande till kyckling. Om jag såg en t-shirt med texten ‘Chicken can kill’ skulle jag köpa den med en gång, för det skulle vara ett budskap som jag vill vara med och sprida. Jag vill definitivt inte ha kyckling på pizza, för jag har fördomar om hygienstandarden på pizzaställen. Jag har fått för mig att den inte är kompatibel med kyckling.

Det var inte så att pizzastället hade gjort fel. Jag kollade på datorn och tydligen hade jag beställt en kycklingpizza. Jag vet inte hur det gick till, jag skulle ha Pepperonipizzan på raden ovanför. Förr eller senare skulle ju extrapizzan ätas upp. Kanske till lunch imorgon så jag tänkte beställa något jag tyckte om, som tex Pepperonipizza. Kycklingpizza ville jag inte ha för vi har ju ingen hund som kan äta upp den.

Kolla på den här bilden. Inte nog med att pizzan har kyckling. Det där gula är ju dessutom curry. Kycklingpizza med curry koncentrerat i mitten, men inget ute på kanterna.

KycklingpizzaSom pricken över i-et var pizzan kall. Man får väl vara tacksam över att moppe-killen inte satte sig på en parkbänk och åt upp vår kyckling-curry-pizza. Han körde bara omkring och kylde ner den i en extra halvtimme.

Men, men. Om jag har bestämt att vi ska äta pizza så äter vi också pizza. Capricciosan ligger nu i min och gullefjunets magar, och kyckling-curry-pizzan tog maken en bit av när han kom hem och resten ligger i sopkorgen.

Jag skapar en ny kategori för detta. Typiskt.

 

3 thoughts on “Kycklingpizza”

    1. Total katastrof var det ju inte, vi fick ju en Capricciosa också. Det var den ursprungliga planen så vi är ju mätta i alla fall.

  1. Det lät inte som en god pizza… Men som lite tröst så tror jag att de har färdiglagad kyckling som läggs på pizzan, inte rå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *