Vad ska jag köpa?

Den där drömmen om att jag glömde köpa födelsedagspresent till dottern ni vet. Nu känner jag mig pressad att hitta en present, eller kanske två, i god tid.

Så nu har jag surfat HELA nätet. Alla leksaksbutiker på nätet är jättejobbiga. Det finns så mycket grejer. Sortera efter märken, ålder, typ av leksak, färg mm. Jag orkar inte med sånt.

Vad ska jag köpa för leksak? Hon fyller två. Helst ska det inte låta. Inte vara så många delar, det blir så jobbigt att städa upp från golvet. Inte gå att svälja. Inte lämna permanenta spår på golv, väggar eller möbler. Inte kosta 20 tusen spänn. Kring hundralappen, eller kanske två helst. Hon blir säkert less på leksaken på några veckor i alla fall.

Något som gör henne intelligent, förmögen och framgångsrik när hon blir stor vore bra. Tennisracket kanske? Men det prickar ju bara två av tre och hon är nog lite för liten för det än.

Hjälp mig!

3 thoughts on “Vad ska jag köpa?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *