Vad svarar ni när någon kallar er bajskorv?

Jag orkar då inte vara pedagogisk längre. Nuförtiden när någon säger “Hejdå bajskorv” till mig så svarar jag “Bajskorv kan du vara själv” eller “Hej då bajskorv”.

Nån gång måste det ju gå över av sig självt utan att jag tjatar för döva öron om att det inte är trevligt att kalla folk för bajskorv.

2 thoughts on “Vad svarar ni när någon kallar er bajskorv?”

  1. Johan körde med hot: ” Att kalla någon för bajskorv är riktigt otrevligt och jag accepterar det inte. Säger du bajskorv till någon mer får du aldrig mer titta på tv”. Inte ett endaste litet “hejdå bajskorv” yppades därefter på hans läppar… 🙂

    1. Det känns så riskabelt… tänk om hon fortsätter säga bajskorv så att jag inte kan sätta henne framför tvn när jag vill ha lugn och ro! Då kommer hon ju säga bajskorv varje gång jag försöker avleda en leksaks-picknick med tvn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *