Small Fat n’ Beautiful var det som gjorde julsången

Jag sa ju att jag skulle komma på vad låten hette till slut. Eller kom på och kom på. Jag skickade upp farsan på vinden för att leta reda på den där singeln som jag visste fanns någonstans.

Jag mindes lite fel på ett par punkter. Det var inga svärord i texten. Det är lite Magnus Uggla sound över låten, det är nog därför jag fick för mig att låten innehöll svärord. Dessutom var det inte bara en smal och en tjock som gjorde låten, det var med en vacker också. Sent åttiotal var det, inte tidigt nittiotal som jag hade för mig. Men i övrigt hade jag alla rätt. Det är en julklassiker som skapar julstämning.

Man kan dansa tryckare till låten och kramas och ha sig om man vill. Jättemysigt tyckte jag. Gullefjunet började ganska snart skrika “jag vill inte höra den här mamma, jag vill se Mickey Mouse!”.

Det finns ytterst få versioner av låten på YouTube så ni får nöja er med en version utan rörliga bilder.

6 thoughts on “Small Fat n’ Beautiful var det som gjorde julsången”

    1. Jamen visst måste man sätta den på repeat?! Maken är lätt irriterad vid det här laget. Men minns du verkligen hur de såg ut?? De är ju utklädda till tomtar på singelomslagat och jag har ingen aning om hur de såg ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *