Vädret i London suger

Suger fett som fjortisarna skulle kalla det. Det har regnat hela dagen och jag var sommarklädd. Jag var lika glad för det för då hade jag en anledning att köpa en tröja.

Inköpslista;

Leksak – check

Rakkräm – check

Tröja – ingen check

Det är till och med så illa att det enda jag har köpt till mig själv är ett par marinblå mjukisbyxor. Också har jag funderat på och skippat att köpa fyra saker som jag nu ångrar att jag inte köpte.

Men jag orkar inte, och kommer inte att ha tid, att gå tillbaka.

Stegräknaren säger att jag gått 23000 steg, eller 16 km, idag. Jag brukar snitta 6-8 tusen steg per dag så ni fattar ju att det inte finns något klädesplagg på den här jorden som det är värt att ta fler steg för den här resan.

Jag klarade inte ens av att välja mellan ett svart och ett blommigt paraply så jag har varit blöt hela dagen. Helt sjukt. Jag VET ju att man alltid tar det billiga svarta paraplyet så jag vet inte vad jag höll på med. Jag måste ha fått för mig att jag skulle hitta ett BÄTTRE paraply än det svarta som jag höll i som skyddade mot regnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *