Vädret i London

Det här låter kanske som ett ointressant ämne för er. Men för mig är det oerhört intressant att det var 15 grader i London ikväll kl 21. Prognos imorgon 16 grader. För jag åker dit i ottan imorgon. Shopping och träffa kompisar imorgon, jobb måndag-tisdag.

Egentligen skulle jag ha velat åka idag och sitta på puben just nu, men gullefjunet är tillräckligt traumatiserad över att jag ska vara borta två nätter och tre nattningar så jag blev tvungen att skippa puben.

Jag har lovat henne en leksak från världens största leksaksvaruhus. Också har jag lovat maken att gå och köpa en rakkräm till honom. Jag vet hur det här kommer att sluta. Den enda shopping jag kommer att komma hem med är en leksak och rakkräm och ingenting alls till mig själv. Jag är redan bitter över det här och jag har inte ens åkt ännu.

One thought on “Vädret i London”

  1. Men du måste ju köpa Sour Cream and Chive Pretzels från Marks and Spencer… mitt London-måste!
    (ha en trevlig resa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *