Vem vann?

Jag vann till slut. Minns ni det där brevet jag skickade till ett företag i England för ett tag sedan? Det när jag inte alls var spydig, utan förklarade sakligt.

De svarade på det. De skickade ett brev där det stod “we need a certified copy of your marriage certificate”. Jag tror till och med att det var en exakt kopia av det första “we-need-brevet”. I ett sådant läge gäller det att ha lite kalla nerver. Man kan inte bara kasta sig över brevpappret och svara med en gång och ge med sig. Man kan inte hålla på och ha en massa respekt för deras regler. Man måste hålla litegrann på sina egna regler också. Så jag ignorerade deras brev ett tag, jag orkade inte svara just då.

Någon vecka sedare kom det ett brev med en check med mina pengar som de har hållit gisslan. Checken var utställd i mitt efternamn som ogift. Ungefär som att de tänkte “ha, ha, få se vad du gör nu då?”.

Jag satte in checken på banken. För jag har ju dubbla efternamn så den var ju utställd i mitt ena namn. Så jag vann. De tjafsade i onödan.

Djup Sömn-flaskan vill ni väl också veta vem som vann antar jag. Det gjorde Åsa i Växjö. Det var ju väldigt hård konkurrens förstås och det var väldigt svårt att välja. Varför vann hon då? Jo för att jag har bestämt att hon vann.

Nu ska jag emaila henne och fråga om hon vill vara med på en vinnarintervju och berätta hur det känns att vinna en flaska spray-sömn.

2 thoughts on “Vem vann?”

  1. Men åhh, vilken trevlig avslutning på kvällen 🙂 Gillar ditt beslut!

    Självklart ställer jag upp på en vinnarintervju!

    Kram, Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *