Vinn gratis äktenskapsrådgivning

Idag slutar ju tävlingen som pågår just nu. Ni gillar ju att tävla, det har jag märkt. Så jag borde ju starta en ny Kidkit-tävling. Men jag har lite idétorka, jag vill nämligen ha roliga och annorlunda tävlingar och idag står det stilla på den fronten.

Men vi kör en annan sorts tävling, vi promotar MIG och den här bloggen. Ja vad kul! För mig i alla fall. Här hade jag tänkt lägga upp ett vackert foto på mig, men vi kör ett på min gamla katt som bor kvar i London istället. För hon är döpt efter mitt alter ego och heter Inga from Sweden. Men katten lystrar bara till ‘Kisse’ och mitt alter ego har jag fått förtrycka sedan jag blev en ansvarstagande moder.

Så här tävlar man.

Välj ett inlägg här på bloggen, vilket som helst och dela det på Facebook. Jag har ju ingen dela-knapp utan bara gilla-knappar, för när gilla-knappen äntligen satt på plats så hade jag nästan hjärnblödning så då fick det räcka. Så ni måste tyvärr anstränga er litegrann och kopiera url:en och klistra in den i statusfältet på Facebook. Sen skriver ni en rad i statusfältet och berättar för era vänner varför den här bloggen är så fantastisk och varför de borde läsa den. Ni måste dela länken ‘public’ (eller vad det alternativet nu heter om man har FB inställt på svenska) annars kan jag inte läsa vad ni har skrivit för fin rekommendation för att bedöma om ni är en värdig vinnare. Sen berättar ni för mig att ni har tipsat era vänner och alla dem som ni inte tordes säga nej till deras vän-förfrågan på FB.

Eller så tipsar ni på er egen blogg.

Bästa rekommendationen vinner. Hur många av era vänner som verkligen kommer hit och läser tas ej med i bedömningen eftersom det ju inte är ert fel om era kompisar ingenting fattar. Rekommendationer som “ni måste läsa vad det här puckot skriver” har också chans att vinna. Saker som “jättefin blogg av en jättefin medelålders tjej” bubblar inte ens. Nått mittemellan duger dock, ni får tänka till själva. Det är liksom det som själva tävlingen går ut på.

Vad vinner man då? Ja om jag inte ska ge bort barnkläder så har jag ju inte så mycket annat att erbjuda. Jag har i och för sig 186 glaskulor, men dom behöver jag själv. Men jag har ju förstås min expertis som jag kan dela med mig av.

Vinnaren får alltså 40 minuter gratis äktenskapsrådgivning från självlärd expert. Även lämpligt för lyckliga äktenskap, saker och ting kan alltid bli bättre. Lockar inte det kan jag erbjuda 35 minuter “grundläggande förhandlingsteknik inom äktenskapet” för att maximera chanserna att få sin vilja fram med de viktiga sakerna genom att ge med sig när det gäller mindre viktiga saker. Man kan tex förhandla till sig en ny vardagsrumssoffa genom att låta maken hänga upp sitt 20 år gamla foto från lumpen på toaletten (eller vice versa om du är man).

Tävlingen avslutas när jag har fått 186 rekommendationer.

Om den här tävlingen och priset inte tilltalar er får ni titta tillbaka om några dagar, då har jag kanske hittat på en ny Kidkit-tävling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *