Frågestund

Frågestunder är populära på bloggar. Jag ska inte ha någon frågestund. Men Mondocane har bjudit in till frågestund. Det är jag som har lyckat uppvigla henne till detta.

Mondocane är ju anonym och mycket hemlig. Hon säger att hon är så tråkig och ointressant att ingen vill läsa om henne och hennes liv. Men det är ju därför folk läser bloggar, för att rota i andras liv. Hur tråkigt och ointressant det än är.

Men ibland ger hon små ledtrådar om sig själv och sitt liv. Men bara något litet då och då. Hon skrev om ett inlägg om jobb och inlägget fick en att undra vad hon jobbade med på Irland. Jag tror mig veta vad Mondocane heter på riktigt, man får en ledtråd från hennes email-adress, så jag googlade henne. Jag hoppades att jag skulle få upp någon träff som visade att hon varit en berömd poledancer på Irland. Hon verkar lite intresserad av porr och poledancing. Det som dök upp i sökningen får mig dock att tro att hon har jobbat vid ett skrivbord och inte vid en påle. Men så länge hon inte berättar själv hur hon tjänar sitt levebröd när hon inte är föräldraledig så lever hoppet om att hon har ett oanständigt yrke.

En annan gång skrev hon att min livsstil är så långt ifrån min brors gillande man kan komma inom mina ekonomiska möjligheter”. Då undrade jag i flera timmar vad Mondocane har för spännande livsstil och vad det är som hennes bror ogillar så mycket.

Kila över och ställ frågor till frågestunden så att vi får veta mer om Mondocane. Om ni inte vet vad ni ska fråga kan ni ju fråga vad hennes favoritfärg är, hur hon träffade sin gamla gubbe till make, om han pratar svenska, vad hennes favoriträtt är, om hennes lägenhet är inredd i modern/shabby chic/annan stil eller var hon egenligen står i feministfrågan. Eller så googlar ni “frågestund” och kollar på andra bloggar vad man ska ställa för frågor i en frågestund och kopierar dessa frågor och ställer dem till henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *