H som i Hav tålamod

Jag har inget livsavgörande att berätta idag heller. Men håll ut. Imorgon kan det mycket väl tänkas bli ändring på det serni. För det ser ut som att jag måste vabba. Maken har varit hemma i 1 1/2 dag och flyttat möten så nu måste han till jobbet imorgon.

Två gånger idag har jag ringt hem för att checka läget och blivit försäkrad om att hon varit feberfri och kan gå på dagis imorgon. Jag tror att han har suttit och önsketänkt och inte använt termometern för att kolla för när jag kom hem hade hon 37,7. Pigg som en mört, men feber. Inte så pigg när vi skulle äta middag då va, men sen när hon fick melon istället så piggnade hon till i överdrift.

Vab kan ge vem som helst blogginspiration. Vab är ingen ledigdag från jobbet som icke-föräldrar oftast tror. Barn som bara har lite feber men ingen allvarlig åkomma kan nämligen bäst beskrivas som pigga, griniga och aktivitetssugna.

Inte nog med det. Vet ni vad jag råkade lova ikväll? Jag lovade att om hon måste vara hemma från dagis imorgon också så ska vi göra julkort. Jag VET…. det var dumt, jag skulle ha lovat att vi skulle se en film, men jag var TRÖTT och det bara slank ur mig!!

Så imorgon har jag kanske något att blogga om. Typ julkort eller glitterlim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *