Såhär smakar majs

Vårt barn gillar majs. Hon äter majs till minst 3-4 middagar per vecka. Förra helgen hade vi en av gullefjunets kompisar här på playdate och jag gav dem makaroner och köttbullar till lunch. Det är säkraste kortet när man har lunch/middagsgäster i fyraårsåldern.

Jag ställde fram majs och gullefjunet erbjöd sin kompis majs men hon ville inte ha. Då förklarade gullefjunet att “Majs är jättegott. Det är kallt också smakar det som saft”. Kompisen ville ändå inte ha och här hos oss tvingar vi ingen att äta majs så hon slapp.

Det är ju svårt att förklara hur saker smakar så om någon frågar er hur majs smakar kan ni låna den beskrivningen.

Dagens vabb kvalar förresten in som en av historiens (den här familjens historia alltså) enklaste. Barnet har varit helt älskvärd hela dagen. Synd för er för nu har jag inget att beklaga mig över, men bra för mig.

One thought on “Såhär smakar majs”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *