Helt bisarrt!

Alltså allvarligt. Jag har funderat. Är det verkligen så intressant att få något som är gratis så att man till och med tävlar om en produkt som jag faktiskt berättar är värdelös?!

Jag gick in på Body Shops hemsida för att kolla vad flaskan med sömn kostade men den fanns inte i webshopen. Det är dock en “body mist” och andra body mist som de har i webbutiken kostar mellan 125-195 kr.

Jag måste ha haft hjärnsläpp den dagen när jag köpte flaskan. Inte för att det är en ofantligt stor summa i sig, men det är ganska mycket för en flaska svammel. Hur många dagar skulle inte ett barn i ett fattigt land ha kunnat gå i skola för den summan?

Hur många skulle ha varit med och tävlat om jag hade gjort det till ett tävlingsmoment att man var tvungen att dela inlägget på Facebook?

Kan inte ni trogna bloggläsare som är “in the know” hjälpa till och se hur många människor man kan få att tävla om en flaska sömn, jag repeterar – en flaska sömn, genom att dela det ursprungliga inlägget på Fejjan? Om ni tillhör den exklusiva skaran som hänger här regelbundet måste ni ju på något konstigt sätt dela åtminstone något av min humor. Avslöja nu bara inte att tävlingen inte var seriöst menad från början! Pokerface ni vet…

99% av de som kommer in på bloggen för att de vill ha en flaska sömn läser bara det inlägget och sedan lämnar de, så ni behöver inte oroa er för att de ska läsa det här inlägget och upptäcka att ni hjälper till i en undersökning av hur många människor man kan få att tävla om en flaska sömn. Jag repeterar – en flaska sömn.

För att inlägget ska sprida sig måste ni klicka på Facebook-knappen UNDER inlägget (alltså inte knappen under rubriken, det är bara en gilla-knapp), välja att dela på er egen tidslinje och göra inlägget offentligt.

Kan jag komma upp i 50 bidrag i sömn-flaske-tävlingen? 100 till och med?! Inte själv, det går inte. Men kanske med hjälp av mina fina bloggläsare! Om ni hjälper till att uppnå målet av 50 tävlande lover jag att inleda varje inlägg i en hel vecka tre dagar med “Hej fina bloggläsare”.

Hur fina kommer ni inte att känna er då?!

4 thoughts on “Helt bisarrt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *