Otydliga regler

Min blogg-utlottning av en flaska Djup Sömn gick lite trögt i början. Det var bara Åsa som var med på noterna i början och lämnade ett bidrag. Men idag har det hänt grejer.

Det finns “tävlingssidor” på nätet där folk som är intresserade av att vinna saker kan gå in och leta efter tävlingar. Tävlingsguiden och Bli en vinnare heter två av de som verkar vara mest populära. När jag hade tävlingar i webbutiken brukade jag lista dem på dessa tävlingssidor. Flaskan med sömn har jag däremot inte listat på någon tävlingssida. Det kändes inte seriöst att lista en tävling där priset är bara nästan nytt.

Idag har dock någon annan listat flask-tävlingen på Bli en vinnare (jag har ingen aning om vem, men om det är någon av mina regelbundna läsare får ni gärna ge er till känna!).

Jag är naturligtvis väldigt glad över att det nu är så många som vill vara med och tävla om en flaska sömn. Väldigt fina motiveringar, det är roligt att folk anstränger sig så för att vinna. Läs gärna bidragen här.

Jag börjar dessutom känna mig som en riktig miljövän som motarbetar slit-och-släng-samhället genom att lotta ut den här flaskan med sömn som jag inte har någon användning för till någon som kan uppskatta den.

Jag måste dock ha varit otydlig i instruktionerna. Det är ju nämligen en två-stegs-tävling. Först ska man motivera varför man ska vinna, och det har alla gjort. I steg två ska man också berätta hur man tror att en sprayflaska ska hjälpa en att sova. I det här momentet känner jag att de flesta får underkänt för att de inte ens försökt sig på delmoment två i tävlingen.

Ska man vinna måste man förstås prestera i båda grenarna. Det vet ju alla som håller på med sport och tävlingar. Ungefär som i fotboll och hockey, man kan inte lägga av efter första halvleken/perioden. Då kommer någon annan och vinner alldeles innan slutsignalen.

Missa inte chansen att vara med och tävla du också. Kanske är det JUST DU som blir den lyckliga vinnaren av det populära priset den här gången. Plötsligt händer det vetniju!

2 thoughts on “Otydliga regler”

  1. Om man listar tävlingar på blienvinnare får man poäng som man kan lösa in till saker – själv har jag en fin blienvinnaremugg 🙂 dock inte jag som tipsat om din tävling där.

    Jo, jag är en sån där som tävlar mycket (men det har lönat sig ganska bra) i helgen ska jag på SPA-weekend på havsbadet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *