Hur ska jag kunna skriva ut inköpslistan?

Två av tre färgpatroner i vår skrivare är slut. Vår skrivare är tydligen lite krävande för den tycker tydligen inte att det räcker med svart färg för att skriva ut i svartvitt. Nej den ska ha färgpatroner också.

När det är slut svart så går det bra att ställa om skrivaren till att använda färgpatronerna. De är ju mycket dyrare än den svarta. Men när man har slut färg och vill skriva ut med helt enkel svart tryck då går inte det eftersom det är slut på färgerna som man inte behöver.

Nu tycker skrivaren alltså att jag ska köpa patroner online. Men maken måste skriva ut imorgon så det finns inte tid att hålla på och köpa online och då tycker skrivaren att jag ska göra en inköpslista. Eller så är det datorn som tycker att jag ska göra en inköpslista. Jag är inte helt på det klara över vem det är jag kommunicerar med här.

Inköpslista

Frågan är ju bara hur jag ska bära mig åt för att skriva ut inköpslistan när jag har en skrivare som vägrar att skriva ut i svartvitt om den inte har alla färger också och jag inga färger har?

Vår skrivare känns som en sextiofyraåring som jobbat på kommunen i 44 år och blivit värsta paragrafryttaren. “Det är så här reglerna är, jag kan inte göra någonting åt reglerna, det är samma regler för alla och vi kan inte ta någon hänsyn till att du bara behöver svart, man måste även ha färg i maskinen om man vill skriva ut i svart, eftersom det inte är jag som har skapat reglerna så kan jag inte vara flexibel med vilken sorts patroner man behöver för att få skriva ut ett vitt papper med svart text på, du måste köpa och installera färg också”.

One thought on “Hur ska jag kunna skriva ut inköpslistan?”

  1. Det där problemet brukar jag också stöta på. Min skrivare är dock väldigt lättlurad och ger sig när jag ber den skriva ut i gråskala istället!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *