Slott utan torn

Jag var tvungen att jobba idag. Gör inte som morsan och fråga om jag får OB när jag jobbar på röda dagar för jag är nog irriterad över att jag måste jobba så när folk frågar om jag får OB vill jag bara explodera. Jag har inte ett OB-tilläggsjobb.

Maken och gullefjunet skjutsade i alla fall mig till jobbet och gick på utflykt och café medan jag var på kontoret. När vi åkte in till stan tittade vi på slott. Först tittade vi på stadshuset och det tyckte gullefjunet var ett fint slott. Sen tittade vi på riktiga slottet och det har hon sett flera gånger förut och hon säger alltid att det inte ser ut som något slott. Jag kan inte annat än att hålla med. Vem bygger slott utan torn på taket?

När vi kom hem funderade jag en stund på att gå på bio och se en film med pingviner i men när jag upptäckte att den har 90 minuter lång slutade jag ut det. Vi gör det en annan dag när jag har varit ledig hela dagen först.

Just nu bakar jag bullar istället. Det var också en dum idé för nu har bak-ilet gått över och degen den bara står där och jäser och jäser och snart måste jag baka ut den. Jag tror att jag ska knäcka ägget rakt i degen, istället för i en kopp, och hoppas på att ägget är ruttet så att jag slipper baka klart.

Jag längtar tills imorgon när ALLA är tillbaka på jobbet. Det kommer att kännas mycket bättre när alla måste jobba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *