Jag är en snål och girig typ

En sak som är väldigt underhållande med att ha en blogg är att ibland dyker det upp någon som har irrat sig in på bloggen av misstag och lämnar underhållande kommentarer.

Som idag när Ingrid kallade mig för en snål och girig typ för att jag inte vill dela med mig av mina svampställen. Det slår inte att bli kallad Ärthjärna eller Jävla idiot men det kvalar in på meritlistan.

Jag som aldrig plockat svamp i hela mitt liv. Det är farligt att plocka svamp. Man kan råka plocka en giftig svamp av misstag.

Ironi är bara helt bortkastade på vissa människor. Jag blir lika road varje gång någon orkar lämna en sju rader lång kommentar om ett inlägg de helt har missat poängen i.

2 thoughts on “Jag är en snål och girig typ”

  1. Men vilka människor det finns och att du råkar ut för dem! Jag har bloggat i typ fem år och fått två elaka kommentarer under denna tid…

    1. Ja fast den var ju inte särskilt elak. Hon ville ju inte mörda och våldta mig. Jag är också ganska förskonad mot elaka kommentarer. Och Rolfs kommentar tex var ju så rolig att jag nästan ville bli kompis med honom efter han kallat mig för Ärthjärna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *