Karln fuskar ju!!

Ni kommer väl ihåg Vera och Mattes gräsklipparfilm va? Klart ni gör. Ingen som har sett den kan glömma den.

Nu ligger det till så här va att Smartson vill ju ha mycket reklam för sin klients gräsklippare så de har en tävling bland de tio “testpiloterna” så att de ska sprida sina filmer till så många som möjligt. Den testpiloten som får flest “views” på sin gräsklipparfilm (de är ju väldigt populära och publikfriande gräsklipparfilmer) på YouTube vinner ett hemligt pris. Testpiloterna vet inte vad det är.

Det kan ju vara en säck med gödsel. Eller så är det ett fint, bra pris. Ingen vet, men finns det ett pris att vinna så vill man ju ha det om man har någon som helst vinnarinstinkter i kroppen. Så Vera och Matte vill ju vinna. Jag vill också att de ska vinna, för jag känner dem. Linnea som mäter sitt gräs med tumstock tex har jag aldrig ens träffat så henne hejar jag inte alls på.

Med Vera och Mattes film borde det ju vara en walk-over. De flesta andra filmerna är rena amatörjobbet, tom i gräsklipparfilmskretsar. De flesta har ca 25-40 views var på YouTube. Vera och Mattes film hade tidigare idag 268 views.

Men det finns ju alltid EN. En som ska fuska. I det här fallet heter han Emil. Hans gräsklipparfilm fick 228 views. Helt klart i kölvattnet av Vera och Matte. Tävlingen är inte över än, men man ser ju solklart vem som är bäst redan nu. Så har Emil varit sportslig och erkänt sig besegrad och gratulerat sin överman? Nej karln har gått och gjort tre gräsklipparfilmer till.

Totalt FYRA gräsklipparfilmer alltså. Har karln inget jobb? Tycker han att det är enligt reglerna? Hans stora släkt verkar dock ha tröttnat på att titta på på hans gräsklipparfilmer för han har fallande tittarsiffror (161, 129 och 26). Om man lägger ihop siffrorna från Emils fyra filmer så får han ju fler views än Vera och Mattes enda film. Men det betyder ju på intet sätt att han är en värdig vinnare.

Tycker ni att det här är rätt? Ska folk få gå och vinna priser i gräsklipparfilmtävlingar på det här sättet? Det är fan inte schyst. Gör en insats och titta på Vera och Mattes gräsklipparfilm så att Emil inte vinner med sina fuskarfasoner.

Om ni känner att filmen är alltför gräsklipparteknisk för er smak behöver ni inte ens titta klart. Klicka bara på play och titta på 30-60 sekunder för att lära Emil en läxa. Fuska ska man inte göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *