När katten är borta…

Maken han åkte ju lägligt till Stockholm samma dag som gullefjunets magsjuka bröt ut. Så jag passade på att inte jobba på grannsämjan och släppte blöjorna utanför dörren.

Igår hann han knappt kliva innanför dörren innan han lyckats dra till sig bacillerna så nu är han liggandes i magsjuka. Jag måste säga att han är mer lätthanterlig när han har magsjuka än när han är förkyld.

När han är förkyld har han på något sätt fortfarande energi att berätta hur sjuk han är. Men när han är magsjuk ligger han bara i sängen och gapar. Jag går in någon gång då och då och kollar så att han har puls och häller lite vätskeersättning i honom. Jag vill ju inte att någon ska säga att jag inte håller honom vid liv.

Jag antar att ni är lika less som jag på detta sjukvårdsbloggandet. Jag kompenserar nästa vecka. Då ska jag ju på mingel tex.

Dessutom blir det en helt ny tävling i butiken, det är helt gratis att vara med. Från och med nästa vecka kommer en professionell fotograf från London att gästblogga om tips när man fotograferar barn, och i samband med varje gästinlägg kommer det en fototävling på veckans tema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *