Påminnelse

Jag vill bara påminna om att jag är ledig imorgon.

Slut på påminnelserna. Nu kommer det nyheter.

Vällingen är slut.

Vilket i och för sig inte har något med min lediga dag att göra. Annat än att det finns en liten möjlighet att min lediga dag inte får en helt perfekt start. Fast jag kommer ju att komma upp tidigt. Det går inte att ligga i sängen när någon ligger bredvid och skriker JAG VILL HA VÄLLING. Så jag kommer att vara uppe vid 7snåret och stå i köket och dansa yoghurtdansen och sjunga “å vad gott med yoghurt istället för välling, å här får du sugrör också”.

Dagens bantningstips – låt bli att äta 400 påsar ostkrokar. Då blir det ostbågekatastrof.

Hon som fotograferade en blottare behöver köpa ny mobil med bättre kamera. Den där bilden duger ju inte alls till att identifiera blottaren. Jag kunde inte se snoppen fastän jag förstorade bilden.

Undrar ni varför jag inte har bloggat någonting om Hollywoodfruarna den här säsongen? Jag tittar inte den här gången. Jag har fortfarande inte kommit över Montazamis flingpaket, jag har inte tittat på ett enda program som hon har varit med i sedan det där med flingorna.

Vad heter lokaltidningen i era städer och har de webbtidning? Jag tänkte att jag kunde ägna en stund imorgon att läsa om och rapportera det viktigaste från där ni bor.

3 thoughts on “Påminnelse”

  1. Eskilstuna kuriren. Ekuriren.se. Väntar med spänning på att höra om vad du tycker är heta nyheter härifrån=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *