Saker som jag hjälper till med

Folk söker ju efter hjälp på nätet. Googlar. Ibland hittar de då till min blogg så att jag kan hjälpa till. På sistone har extra många behövt hjälp med att;

  • Byta lampa på en Volvo V70. Kvinnor som kommer till det inlägget tänker nog “jaha, är det så man gör” och män tänker “men va fan, kan du inte berätta vart man bänder med skruvmejseln eller bankar med hammaren”. De som har förmågan att ta till sig mina råd överlämnar ju i alla fall lampbytet till något fruntimmer.
  • Plocka hjortron. Det är tydligen hjortronsäsong nu, för många googlar efter hjortron. Men jag kan inte hjälpa till. För jag vill ju inte plocka hjortron. Jag vill ju plocka hallon. I år kan maken cykla omkring och bryta armarna bäst han vill, jag åker och plockar hallon när jag tycker att det är hallonplockardax
  • Bomull i örat. Jag vet inte om det är bomull/tops-i-örat-säsong just nu. Men jag har märkt ett tydligt uppsving på sistone i människor som söker efter hjälp med bomullsliknande saker i örat. Då är det ju bra att de hittar hit och får reda på att det absolut är något som man bör skämmas för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *