Bästa lokalnyheten ever?

Jag har varit väldigt besviken på Piteåtidningen på sistone. Inga insändare om triviala bråk i motionsspåret eller rysk-potatis-roulette och inga poliser som handlat lunch. När jag prenumererar på en lokaltidning vill jag minsann ha valuta för pengarna. En gång läste jag en notis om en plånbok som blivit stulen på ett gym i stan. Då kände jag mig välinformerad och nöjd.

Jag tror att den roligaste nyheten jag någonsin läst i PT var om en tjej som frös fast på marken (hittar inte artikeln i PTs arkiv, men även rikspressen rapporterade om händelsen). Det skulle förstås ha kunnat få tragiska konsekvenser, men nu kom polisen och ryckte loss henne så det slutade lyckligt.

Man får liksom känslan av att hon inte var sugen på att berätta om sin helg när hon kom till plugget eller jobbet på måndagen.

3 thoughts on “Bästa lokalnyheten ever?”

  1. Och en favorit i repris; för vem kan glömma “Fuck Aina”, det bästa PT någonsin har levererat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *