Hur det går med mina projekt

Jag har ju berättat här på bloggen om en del projekt som jag har påbörjat. Jag tänkte att ni kanske skulle vilja veta hur det går.

Fifty shades of Gray. Jag hade ju tänkt snabbläsa ut boken och vara med i en tävling och vinna en resa till Seattle för att jag skrivit den bästa recensionen. Den där tävlingen stängde för länge, länge sedan. Jag kan fortfarande skriva den bästa recensionen. Jag kommer bara inte att vinna någon tävling. Jag är på sidan 207 (av 514) nu. Jag tyckte att det var så grymt segt att man var tvungen att vänta ända till sidan 117 innan hon ens förlorade oskulden. Så jag började läsa Mick Jaggers biografi istället, jag har hunnit ungefär halvvägs. Den innehåller också mycket sex.

Beach 2013. Projektet står stilla. Det är lugnt. Det är ju fortfarande 2012, jag har gott om tid. Skulle jag råka misslyckas så åker jag till stranden ändå. Om det är varmt alltså.

Adventskalendern. Här känner jag mig lite pressad. Det är första december imorgon. En burk är klar. Det är ju bra, morgondagen är räddad. Sen har jag fyra burkar till som är halvfärdiga. Plus fem burkar som jag inte börjat med. Så jag har 10 dagar på mig att skaffa fram 14 burkar till. Och det blir ingen sådan där fin stämning av att det dyker upp en komplett burk-adventskalender imorgon bitti. Den kommer att måsta växa fram under månadens gång. Jag ska göra burkar ikväll.

Några andra projekt ni undrar över som jag glömt bort att jag håller på med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *