Kvalitetsburk

Jag har inte geocachat så mycket på sistone. Jag tror inte att jag kommer att åka på några geocaching conventions för att mingla med andra geocachare. Jag tror nog inte ens att jag kommer att köpa någon för ändamålet specialanpassad GPS. Det känns inte riktigt som min grej, burkarna är ju oftast gömda ute i terräng. Jag tycker att terräng ska avnjutas på avstånd. Eller till och med gärna på bild.

Men häromdagen hittade vi i alla fall den där burken nere på Kvarnen. Den låg inte gömd hos Nisse och Gerd. Jag fick en ledtråd av geocache-gömmarens dotter i kommentarerna här på bloggen. Så när vi var och fikade skickade jag iväg maken att leta igen. Projektledarskap.

Det var en riktig kvalitetsburk. Torr och fin loggbok, till skillnad från den vid fyren. Gullefjunet blev helt till sig över bytesgrejorna, till skillnad från den burken som hade en slips i.

Hon hade väldigt svårt att bestämma sig för om hon ville ha bilen, gubben eller armbandet. Men till slut blev det armbandet.

När man tar något ur lådan ska man ju lägga dit något annat. Jag följer minsann reglerna. Så jag la dit den här.

Nu vill jag påpeka att jag inte brukar gå omkring med flinta gubbar, som ser ut som att de ska tappa glasögonen när de blir våldsamma med pinnen, i fickan utifall att jag skulle hitta någon burk att lägga dem i. Jag köpte i kvarnens loppisrum.

Som sagt en riktig kvalitetsburk, i alla fall om man har en tvååring med sig. Dessutom fanns det med en förklaring till varför det låg en plastburk med helt random prylar gömd där vid kvarnen.

Burken blev ju inte sämre av att jag la dit en gubbe heller. Åk dit och leta burken nu. Men kom ihåg att om man tar något ur burken ska man lägga dit något som är lika fint eller finare. Så om ni vill ha min flinta gubbe måste ni ta med er något riktigt fint att lägga dit istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *