Svar på frågor

Elina var den enda som ansträngde sig i frågestunden. Fast hon ställde flera frågor som man måste fundera över vad man ska svara. Det tar ju jättelänge att göra en lista över saker man vill göra innan man dör. Men jag har i alla fall tänkt att jag ska sticka klart alla tre halvfärdiga tröjor som jag har i stickkorgen innan jag dör.

Här kommer i alla fall svar på några av hennes frågor som gick fort att svara på.

* vad har du gått för skola och vad jobbar du med?

Jävreskolan, Hortlaxskolan, Strömbackaskolan, Umeå Universitet (ekonomi) och papper. Eller egentligen inte så mycket papper, man får ju ingenting printa ut nu för tiden för miljöns skull. Så jag sitter mest och tittar på en datorskärm.

* vill du ha fler barn? Hur många barn tycker du är optimalt?

Det vore kanske kul med ett till underverk men man kan inte alltid få som man vill. Optimala antalet barn beror ju på vem ungarna tillhör och om man befinner sig i samma rum som dem eller om man tittar på barnen på bild. Fyra kan ju tex vara optimalt för någon annan men om jag hade fyra som var lika aktiva som den vi har skulle jag dö av utmattning.

* Hur går det med att hamna i tidningen för någon ickenyhet?

Det går jättedåligt. Jag fattar inte hur andra lyckas prångla med sig i tidningen men inte jag. Det blir nog aldrig bättre än den där gången när jag uttalade mig om vädret i Piteåtidningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *